Het succes is te danken aan inzet en kwaliteit.

Over ons

Het succes van H. Celik BV is te danken aan de inzet van alle medewerkers en constante kwaliteit van hun werk.

H. Celik BV is een ervaren bouwbedrijf dat zich sinds 1997 gespecialiseerd heeft in funderingen, bekistingen, vloeren leggen en ijzervlechten.

Al ruim 20 jaar zijn wij een gezond en groeiend bedrijf. Onze bestaande opdrachtgevers zijn vertrouwd geraakt met onze inzet en kwaliteit. Nieuwe opdrachtgevers worden daar juist door verrast.

H. Celik BV is bekend met de laatste ontwikkelingen in de markt. Opdrachtgevers merken dit doordat zij hierover proactief geïnformeerd worden en altijd uitstekende producten en diensten geleverd krijgen. Onze 20 jaar praktijkervaring biedt u zekerheid op een prettige samenwerking met het beste eindresultaat.

Wij leveren enthousiaste en gemotiveerde mensen, die een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. H. Celik BV verzorgt het vervoer van het personeel naar de werkplek. Bij eventuele ziekte zal H. Celik BV snel voor een alternatief zorgen, zoals vervanging van de medewerker. Hierdoor zullen er geen achterstanden ontstaan in uw projecten. Ook is er een mogelijkheid tot het aanleveren van extra personeel.

Doordat wij een zeer flexibele instelling hebben, kunnen wij u garanderen dat uw project op tijd en correct afgeleverd wordt. Een spoedbestelling is bij ons dan ook geen probleem.