We bouwen met al onze opdrachtgevers aan een duurzame relatie!

Werkwijze

We bezoeken.

Tijdens het eerste bezoek bespreken wij graag wat u van onze organisatie en onze personeelsleden kunt verwachten en wat uw specifieke wensen zijn ten aanzien van de werkzaamheden. Op deze manier kunnen wij een goede inschatting maken van de diensten die wij u kunnen bieden.

We zenden uit.

Wij beschikken alleen over vakkundig en gemotiveerd personeel en garanderen u een vaste ploeg uitzendkrachten. H. Celik B.V. regelt de instroom, het vervoer en de begeleiding van haar personeel. We werken met een alles-in-één-tarief per uitzendkracht. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. U levert de gewerkte uren in en nog dezelfde week heeft u uw factuur in huis; met daarop per uitzendkracht gespecificeerd het overeengekomen tarief, de gewerkte periode en het aantal uren.

We hebben één vaste contactpersoon.

Omdat wij de lijnen graag kort houden wijzen wij een vast contactpersoon binnen onze organisatie voor u aan. Voor eventuele vragen over personeel, facturatie en planning kunt u bij dezelfde persoon terecht.

We kunnen veel betekenen voor u.

Het is ons bekend dat het in uw sector vaak voorkomt dat u voor een korte termijn ervaren en/of gespecialiseerd personeel nodig heeft. In de meeste gevallen blijkt het dan niet eenvoudig om snel aan gekwalificeerd personeel te komen om de tijdelijke werkdruk adequaat op te vangen. Om de constante kwaliteit binnen uw organisatie te handhaven en geen werk te laten liggen, bieden onze uitzendkrachten u vaak de juiste oplossing.

Wij zijn in staat om voor uw onderneming het juiste personeel te vinden, zodat uw continuïteit gewaarborgd blijft.